Trifokalna sočiva od sada i u klinici “Svjetlost” Banjaluka

Promo

Trenutno najsavremenija intraokularna sočiva za korekciju svih vrsta dioptrija od danas možete naći i u Republici Srpskoj, u klinici Svjetlost Banja Luka.

Ova sočiva daju odličan vid na daljinu, srednju daljinu, kao i na blizinu. Dosadašnja sočova mogla su da koriguju dobro samo jednu od dioptrija.

– Velika nam je čast što smo baš mi dobili prvi mogućnost da u Republici Srpskoj počnemo s primjenom ovih sočiva. Ta sočiva su budućnost oftalmologije i drago nam je što idemo u korak sa svjetskom oftalmologijom. Dioptrija više ne mora i ne smije biti bauk, istakao je dr Bojan Kozomara, direktor klinike Svjetlost Banja Luka.

Proizvođač ovih sočiva je vodeća firma u svijetu koja već 70 godina radi na razvoju novih lijekova i pomagala u segmentu oftalmologije.

Da biste saznali da li ste kandidat za ugradnju ove vrste sočiva, dovoljno je da se zakažete za pregled putem telefona 0800 50 113 i u doktori će vam dati sve potrebne informacije. Oporavak nakon ovog zahvata traje samo pet dana i nakon toga vaše oči dobiće novu priliku za još bolji pogled na svijet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *