Milorad Čavić demantovao da će biti na beogradskoj listi SNS-a

Region

Višestruki srpski šampion u plivanju Milorad Čavić demantovao je pisanje dnevnog lista Kurir da će se na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu naći na listi Srpske napredne stranke zajedno sa Brankom Milićevićem Kockicom, Žikom Nikolićem i Milanom Gurovićem.

Srpski plivač poznat po javnom iskazivanju patriotskih osjećanja na svom nalogu na Tviteru je bio jasan:

– Ovo veze nema sa istinom, a za Srbiju bih voleo ništa više nego da se zaustavi krvarenje naroda u novoj godini.

Kurir je, pozivajući se na izvore iz vrha SNS objavio da će direktor Univerzitetske dječje klinike u Tiršovoj ulici, doktor Zoran Radojičić biti u samom vrhu liste Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Beogradu, a da će u prvih 55 na listi 35 biti intelektualaca.

– Zoran Radojičić, direktor Tiršove, biće među prvima na listi, u prvih deset biće i Siniša Mali i Goran Vesić. Tu su i bivši košarkaši Partizana i Crvene zvezde Goran Grbović i Milan Gurović, glumac Branko Milićević Kockica, TV voditelj Žika Nikolić (Žika Šarenica), nekadašnji plivački as Milorad Čavić, naveo je izvor Kurira.

Na listi će biti i bivši ministar kulture Ivan Tasovac, a jednu od najviših pozicija na izbornoj listi zauzeće poznata umjetnica Aja Jung. Najavljeno je da će izbori biti raspisani danas, a da će biti održani 4. marta.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *