Rezultati istrage o ubistvu Ivanovića neće biti objavljeni danas

Region

Kancelarija prištinskog tužioca Šućrija Sulje negirala je da će danas biti održana konferencija za novinare na kojoj će biti objavljeni dosadašnji rezultati istrage ubistva Olivera Ivanovića.

Mediji u Prištini su u petak prenijeli da je Sulje najavio da će danas biti održana konferencija za novinare, te da je rekao “da će biti objavljeni snimci sigurnosnih kamera, detalji o zapaljenom automobilu, kao i forenzički dokazi”.

Međutim, Radio KiM danas je prenio demanti Suljine kancelarije u kojem se navodi da “vijest da će konferencija za štampu biti održana u toku dana nije istinita”.

U saopštenju se dodaje da će mediji o datumu održavanja konferencije biti obaviješteni putem zvanične mejl adrese tužioca, prenosi Tanjug.

Lider Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred sjedišta stranke u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Ivanović je pogođen sa šest metaka, a policija je tokom istrage pronašla zapaljeni automobil “opel astra” koji su, navodno, koristili napadači.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *