Razbojnici ubili ženu, muža sačekali pa teško ranili

Region

Beživotno tijelo žene Jasmine Ž. pronađeno je rano jutros u kući u naselju Medoševac u Nišu, dok je njen suprug Goran Ž. u teškom stanju prebačen u Klinički centar.

Kako saznaje “Blic”, sumnja se da je u pitanju ubistvo.

Pretpostavlja se da su, dok muž nije bio kod kuće, razbojnici upali u kuću i napali i opljačkali ženu, a sve se desilo oko 3 ujutru.

Kada se vratio sačekali su i njega.

U kući je, kako se saznaje, izvršena premetačina, ali još uvijek nije poznato šta je odneseno.

Inače, supružnici, koji žive u Sloveniji su sa sinom došli u Niš na svadbu.

Suprug nije životno ugrožen

Nakon pregleda Gorana Ž. koji je prebačen u Klinički centar, utvrđeno je da on nema teže tjelesne povrede i da nije životno ugrožen, ali da se nalazi u izuzetno teško psihičkom stanju.

“Pacijent je primljen na Urgentni zbog povreda tjemenog dijela glave, sa krvnim podlivom i površinskim ozljedama. Urađen je skener glave i vrata, grudnog koša i abdomena, i na osnovu radioloških nalaza može se reći da nema povrede zbog kojih bi bio vitalno ugrožen”, izjavio je za “Blic” direktor KC u Nišu prof. dr Zoran Radovanović.

On je rekao da su mu sanirane površinske povrede glave i da je čovjek upućen na psihijatrijski pregled na Kliniku za mentalno zdravlje jer se nalazi u teškom psihičkom stamju.

Psihijatar će se izjasniti da li je njegovo psihičko stanje takvo da zahtijeva hospitalizaciju.

Tužilac i policija se nalaze na licu mjesta gdje se vrši uviđaj, a za napadačima, koji su u bjekstvu, se traga.

“Uviđaj je u toku, policija obezbjeđuje mjesto gdje se desio ovaj nemili događaj, a tu je i viši javni tužilac”, kazali su u policiji.

Razbojništvo je, kako prenosi agencija Beta, otkrio komšija koji je čuo zapomaganje.

Teško povrijeđeni muškarac je tom komšiji navodno ispričao da je jutros rano otišao da isprati sina na autobusku stanicu, a kada se vratio i ušao u kuću neko ga je udario sa leđa i onesvijestio.

blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *