Čekao poziv da ide u zatvor zbog nasilja nad ocem, pa ga opet pretukao

Region

M.P. (71) iz sela Kremna, ponovo će se u svojstvu oštećenog pojaviti pred Osnovnim sudom u Užicu u procesu protiv svog sina V. P. (50) koji ga je brutalno pretukao i polomio mu tri rebra.

U kući u kojoj zajedno žive V.P. je u subotu, pošto je cijeli dan proveo ispijajući alkohol, nasrnuo na oca i zadao mu nekoliko udaraca rukama usljed kojih je M.P. pao i zadobio teške povrede.

Starac koji je zbrinut na plastičnoj hirurgiji Opšte bolnice Užice danas je dao izjavu policiji u kojoj je ispričao da ga je pijani sin pretukao poslije svađe zbog starih porodičnih razmirica, prenosi “Blic.rs”.

U Osnovnom sudu u Užicu, gdje će V.P. biti izveden pred sudiju za prehtodnih postupak, njemu je nedavno jednom već presuđeno zbog nasilja u porodici – takođe zato što je tukao oca. Osuđen je na višemjesečnu zatvorsku kaznu i čekao je poziv za izdržavanje, dodaje pomenuti portal.

U Osnovnom javnom Tužilaštvu nam je rečeno da će biti zatražen pritvor protiv nasilnika koji je ranije osuđivan i zbog učestvovanja u tuči.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *