Zagreb uskoro dobija radio koji će puštati narodnjake

Region

Zagrepčani će uskoro dobiti radio koji će puštati narodnjake ili, kako u “Lijepoj njihovoj” kažu, cajke.

Kako saznaje Index.hr, uskoro će svoj muzički program građanima hrvatske prestonice ponuditi radio stanica Extra FM u čijem će se eteru naći turbofolk i domaći izvođači čija muzika sadrži istočni melos.

Seka Aleksić, Dara Bubamara, Jelena Karleuša, pa i Ceca Ražnatović uskoro bi se u podne mogle čuti na radiju usred Zagreba, a odgovorni su uvjereni da će projekt doživjeti veliki uspjeh.

Dobro upućeni izvor kaže da bi program Extra FM-a trebao početi a emitovanjem ovog ljeta, a osim muzičke ponude, i nagradne igre će biti prilagođene publici. Navodno će prva velika igra kao glavnu nagradu imati plastičnu operaciju.

Extra FM će program emitovati iz studija na zagrebačkoj adresi Većeslava Holjevca 29. Radio još nema službenu internet stranicu, a ona koja se navodi u podacima o radiju nije u funkciji.

Budući da je Jadranski radio u Splitu prošle godine počeo puštati narodnjake i navodno povećao slušanost za 100 odsto, Extra FM ima razloga za optimizam.

Zanimljivo da je Index.hr na kraju teksta postavio i anketu sa pitanjem “Hoćete li slušati cajke na radiju?”. U prvih sat vremena glasalo je 2 531 čitalaca, a njih 39 odsto je odgovorilo sa “Hoću, volim narodnjake”.

Index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *