Vučić: Ja sam odgovoran za uspjeh Crvene zvezde!

Region

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić podržao je plan Ministarstva sporta u kojem se nalaze novi prijedlozi o finansiranju i pomaganju mladih talenata i generalno sportista koji imaju finansijskih problema.

Vučić negira da je vršio pritisak i da je sam odabrao ko će koliko novca dobiti za koju medalju, ali da voli davati prijedloge i ideje jer on to kao predsjednik države ima pravo.

Iako ne daje često ordenje kao Tomislav Nikolić, Vučić poklanja novac iz budžeta bez saglasnosti većine naroda. Da li je taj potez u redu ostaje da se vidi. Ipak u prvom planu bila je izjava predsjednika povodom pobjede Crvene Zvezde u Ligi Šampiona nad Liverpulom.

Evo šta je tačno izjavio:

Država ulaže u sport. Nama je stalo, meni je stalo da nas oni najbolje predstave u svetu. Evo i Zvezda je uspela da pobedi Liverpul. Ona Zvezda koja je do juče umirala u dugovima i gubila sve živo. Ja sam lično doveo Terzića i rekao ljudi evo neka vam pomogne. Država će uraditi svoj deo ali morate da podignete stvar. I država je odgovorna ja sam odgovoran delimično za uspeh Zvezde – rekao je Vučić.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *