Vučić: Fašizam nema budućnost u Srbiji

Region

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom upada Boška Obradovića i njegovih sljedbenika u Skupštinu grada Beograda, da fašizam nema budućnost u Srbiji.

 

“Pozivam građane Srbije da ne brinu zbog poslednjeg fašističkog upada Boška Obradovića i njegovih sledbenika u Skupštinu grada Beograda. Izvinjavam se ženama što su morale da trpe napade, fizičke, pretnje šamarčinama koje je direktno izgovarao odbornik Miloš Pavlović, koje su morale da trpe upade u Skupštinu grada nepozvanih lica, jer Obradović nije nikakav odbornik u toj skupštini, nije iz Beograda i nikada se nije kandidovao na beogradskim izborima”, naglasio je Vučić na vanrednoj konferenciji za štampu.

 

Istakao je da je Obradović upadao sa svojim sljedbenicima u želji da blokiraju jednog od fukncionera grada, kao što su radili samo Jobik u Mađarskoj i nacisti pod Adolfom Hitlerom.

 

“Te fašističke ideje u Srbiji neće proći. Pozivam institucije Srbije da obavljaju svoj posao. Fašizam u Srbiji nema budućnost. Demokratija je oblik koji ćemo da negujemo i u budućnosti”, podvukao je Vučić.

 

On je istakao da Obradovića slijedi apsolutna manjina, koja je, međutim, veoma agresivna.

 

“Fašističku ideologiju možem,o i moramo da pobedimo samo mi koji želimo demokratsku, ozbiljnu i odgovornu Srbiju”,poručio je Vučić.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *