Šestorostruko ubistvo šokiralo Hrvatsku

Region

U zločinu kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj istoriji, ubijeno je šest ljudi od kojih je jedno dijete od 10 godina.

 

Pomahnitali ubica je u kući u Cimermanovoj ulici u zagrebačkoj Kajzerici nasmrt izrešetao dva muškarca, tri žene i dijete dok je čudom preživjela jedino beba koja je nepovrijeđena i zbrinuta.

 

Šestostruki ubica iz novozagrebačkog naselja Kajzerice, koji je jutros prilikom hapšenja izvršio samoubistvo, nije želio da se preda, saopštila je policija na vanrednoj konferenciji za novinare. Na konferenciji je potvrđeno da je ubica iz Igor Nađ (36) iz Vukovara.

 

Prema pisanju hrvatskih medija, Igor je sa jednom od žrtava imao je bebu, koja u masakru nije ubijena.

 

Kako Vijesti.hr nezvanično saznaju, ubijene su i sestre Maja i Josipa Tojagić, a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Među ubijenima su Dragomir Tojagić i Filjke Tojagić.

 

Još jedna žrtva je vjerovatno bio Josipin dečko.

 

Nesrećna je Maja za osam dana trebalo da proslavi 35. rođendan. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, ubica je najvjerovatnije bio Majin dečko.

 

Na mjesto krvoprolića je sinoć sat vremena iza ponoći stigao i Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke.

 

– Noćas oko 21.30 policija je dobila više prijava da je u Cimermanovoj ulici došlo do upotrebe vatrenog oružja. Dolaskom na mjesto zločina zatečeno je 6 mrtvih osoba, dvije muške, tri ženske osobe i jedno dijete. Zatečeno je i jedno dijete koje je nepovrijeđeno i zbrinuto – rekao je noćas načelnik PUZ.

 

Rašić je istakao i kako je na toj adresi već dolazila policija 2011. godine, ali se ovaj događaj ne dovodi u vezu s ovim masakrom.

 

Zagrebačka policija potvrdila je u 4.10 sati da je ubica sa Kajzerice počinio samoubistvo.

 

– Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo – napisali su u poruci iz policije.

 

Novinari Vijesti.hr su razgovarali sa Majinom bivšom koleginicom. Ona je sa njom radila prije otprilike tri godine.

 

– Maja je bila dobra djevojka i dobra koleginica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio kod nje na masažu i tako je započela njihva veza. Ona je bila razvedena i imala je dijete. O djetetu je stvarno brinula kao prava majka. Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilovao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam šta se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala. Ne znam da li je beba koja je preživjela njeno i Igorovo dete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na Fejsbuk tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i sa bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću da tvrdim – ispričala je za Vijesti.hr I.A. koja je željela da ostane anonimna.

 

(Vijesti, RTL)

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *