Škoro: Ako Pupovac kaže da je Hrvatska fašistička mora reći zašto

Region

Predsjednički kandidat, Miroslav Škoro, izjavio je danas, komentarišući predsjednika SDS S, Milorada Pupovca, da se nikome ne smiju prebrojavati krvna zrnca, ali da ako kaže da je Hrvatska fašistička zemlja, mora da kaže i zašto.

 

Škoro, koji je prema anketama u Hrvatskoj jedan od trojice vodećih predsjedničkih kandidata je odlučio da izbornu kampanju okonča razgovorom s građanima na Fejsbuku.

 

Na pitanje “hoće li stati na kraj Pupovcu”, Škoro je rekao da je lider SDS S hrvatski političar, te da su neki, kako je rekao, pokušali da ga uvedu u sukob sa njim.

 

“Ako me pitaš da li bih zabranio ili pokrenuo zabranjivanje neke stranke koja djeluje na način da ugrožava ustavno-pravni poredak Hrvatske – ja bih to napravio, ali je ne može predsjednik države zabraniti. On pokreće inicijativu za to”, rekao je i dodao:

 

“Nikome se ne smiju brojati krvna zrnca, ali ako kažeš da je moja država fašistička moraš mi odgovoriti zašto”.

 

Hrvati nisu fašisti, kazao je Škoro, ali je dodao da je dosta toga bilo.

 

Ima ih, kaže, u nekim drugim zemljama, ali u Hrvatskoj ne.

 

“Ako to govoriš reci mi zašto, a ako to govoriš s namjerom da nas destabilizuješ onda imaš pravo da budeš prozvan”, kazao je Škoro.

 

Agencije

Tagged

1 thought on “Škoro: Ako Pupovac kaže da je Hrvatska fašistička mora reći zašto

  1. Ako ti Skoro ne vidis da je Hrvatska fasisticka onda si jedini u regionu a i sire… to je toliko ocigledno da je objasnjavanje Hrvatske kao fasisticke isto kao objasnjavane da je more slano…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *