Partizanov novi biser sanja da postigne pobjedonosni gol u derbiju

Sport

Partizan ima novi biser, mladi napadač Đorđe Jovanović je golom protiv PAOK-a najavio blistavu karijeru u Humskoj.

Ovaj 17-godišnjak je prvi put dobio šansu u crno-belom dresu i odmah zatresao mrežu pred 15.000 navijača u Humskoj proteklog vikenda.

“Izuzetno sam zahvalan treneru Marku Nikoliću što mi je pruzio priliku da treniram sa prvim timom i ukazao poverenje na utakmici, najpre sa Zetom, a zatim i sa PAOK-om. Time mi je omogućio da ispunim dugogodišnji san da zaigram pred punim tribinama za prvi tim Partizana i postignem gol. I ubuduće ću davati sve od sebe kako bih zaslužio i dobijem mesto u prvom timu”, rekao je Jovanović za klupski sajt.

Jovanović, koji još nije debitovao na zvaničnim utakmicama za Partizan, izjavio je da mu je uzor najbolji fudbaler Evrope i zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo.

“Partizan je klub za koji navijam otkad znam za sebe, crno-bela krv teče mojim venama i živim da postignem pobednički gol u večitom derbiju. Dopada mi se igra Kristijana Ronalda i može se reći da mi je uzor. Želja mi je da ja jednog dana svojom igrom i ponašanjem na terenu i van njega zaslužim da budem uzor nekim novim klincima”, dodao je mladi napadač crno-belih.

Jovanović je rekao da je još kao 10-godišnjak dobio poziv Partizana, dok je igrao u Leposaviću sa severa Kosova i Metohije, ali da je bio iskuviše mlad da bi se odvojio od porodice, pa je dolazio vikendom samo na utakmice.

“Sa 13 godina sam se preselio u Beograd. Ove zime sam bio na pripremama sa prvim timom Partizana, dobio sam priliku da treniram i budem u društvu fudbalske legende Saše Ilića i ostalih prvotimaca, koje veoma cenim i poštujem kao ljude i kao igrače”, zaključio je Jovanović.

b92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *