Krstajić “iskulirao” provokacije švajcarskog novinara

Sport

Selektor Srbije Mladen Krstajić dao je intervju za švajcarski “Blik” u kom je bio izložen pravoj paljbi pitanja, koja nemaju veze sa sportom. Međutim, vođa “orlova” nije nasjeo na provokacije novinara iz zemlje sa čijom reprezentacijom se sastaje u drugom kolu Grupe E.

– Ne pričam o politici – odgovorio je Krstajić na pitanje da prokomentariše činjenicu da za Švajcarsku igra nekoliko Albanaca.

Međutim, novinar je nastavio u istom stilu i pitao ga zar ne misli da je politička komponenta mnogo važna.

– Ja sam iz multikulturalne zemlje, Bosne i Hercegovine. Moj otac je Crnogorac, a mama Srpkinja. Ja sam internacionalan čovjek. Nacionalnost mi nije bitna. Ono što je meni bitno je to da Švajcarska ima dobru ekipu. I dobro je za njih što imaju više nacija u timu, a što se mene tiče, poštujem svakog fudbalera, bez obzira na to odakle dolazi – mirno je odgovorio Krstajić.

Švajcarac ga je zatim pitao o činjenici da je bilo kritika u Srbiji zbog toga što je izabran za selektora, iako je neiskusan.

– Meni to nije bitno, pa ni Zidan nije imao iskustva. Zato su moji saradnici i fudbaleri iskusni – zaključio je Krstajić.

Novosti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *