FK Partizan dobio novog predsjednika

Sport

Predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić izabran je u ponedeljak i na funkciju predsednika fudbalskog kluba Partizan.

Tek iz trećeg pokušaja Skupština Partizana uspela je da u SC Teleoptik izabere novog predsednika. Skupštini je prisustvovalo 33 od ukupno 65 delegata, a Vučelić je dobio 30 glasova, dok su preostala tri delegata bila uzdržana.

Prethodne dve Skupštine pratile su brojne svađe, sukobi i nedostatak kvoruma za održavanje. U igri za prvog čoveka kluba bila su dva kandidata, aktuelni predsednik privremene uprave i prvi čovek Sportskog društva Milorad Vučelić i predvodnik opozicije Nenad Bjeković, bivši fudbaler, trener i sportski direktor crno-belih. 

Bjeković i njegova frakcija nisu se ni pojavili na Skupštini u Teleoptiku. 

Kako je Vučelić saopštio u prvom obraćanju sa mesta predsednika, Upravni odbor kluba činiće Vladimir Vuletić, Milan Obućina, Nebojša Petrović, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović i Goran Škodrić.

Za počasnog predsednika izabran je Ivan Ćurković.

“Nastavićemo proces finansijske konsolidacije, nastavićemo sa sponzorskim ugovorima koje smo na početku doneli. Očekujemo podršku svih članova skupštine, kao i nadležnih u gradu, republici i Fudbalskom savezu Srbije”, rekao je Vučelić posle izbora za predsednika kluba. 

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *