Vučeviću ugovor od 100 miliona dolara

Sport

Najbolji igrač Orlanda iz prethodne sezone, u kojoj je dogurao i do Ol-star uniforme, biće prigodno nagrađen za svoje partije. U istom klubu! Crnogorac će dobro “naplatiti” svoje igre u NBA!

 

Nikola Vučević (28) postao je slobodan agent ovog leta, spominjali su se Lejkersi i Seltiksi kao potencijalna destinacija, ali sjajni centar će najverovatnije ostati na Floridi gde je naročito blistao prethodne sezone.

 

Kako prenose američki mediji, Orlando će Vučeviću ponuditi četvorogodišnji ugovor na 100 miliona dolara, što je više nego što se spominjalo prethodnih dana!

 

Orlando je od početka bio zainteresovan da zadrži svog najboljeg košarkaša, čak učesnika i Ol-stara prethodne sezone, ali se u javnosti najviše spominjala brojka od 80 do 90 miliona dolara, što znači da će Vučević i te kako biti zadovoljan.

 

Navodno, isti izvori navode i da je Vučević zainteresovan da produži ugovor i da ostane u ekipi koja se prethodne takmičarske godine plasirala i u plej-of.

 

Crnogorac je u Medžiku još od 2012/13, kada je stigao iz Filadelfije posle jedne sezone, a tokom 80 utakmica u 2018/19, u “regularnom” delu sezone, prosečno je beležio 20,8 poena, 12 skokova i 3,8 asistencija!

 

Zanimljivo je da Orlando prošlog leta draftovao Moa Bambu, koji je trebalo da bude zamena za Vučevića, ali izgleda da su u međuvremenu odlučili da zadrže i iskusnijeg igrača.

 

I dalje postoji mogućnost da Vučević odbije ovu ponudu i sačeka bolju…

 

mondo.rs

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *