Banjaluka: Turnir u malom fudbalu od 6. decembra

Sport

Menadžment Javne ustanove Sportski centar „Borik“ i ove godine organizuje tradicionalni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Borik Nektar 2018“.

Takmičenje će se održati u pet kategorija, i to: pjetlići, pioniri, kadeti, veterani i seniori. Prijave se primaju do 4. decembra, a dva dana kasnije biće odigrana prva utakmica.

Organizatori ovog renomiranog takmičenja saopštili su kako je već sada sve spremno za ovu smotri na kojoj će biti i nekih novina. Jedna od njih je što ća nagrada za najboljeg sudiju nosite ime po rano preminulom „Ranku Dragičeviću“ koji je godinama bio uz ovaj turnir na kojejm je u tri navrata biran za „prvu pištaljku“.

Ništa bez „Nektara“

Veliki posao do sada uradili su u Javnoj ustanovoj Sportski centar „Borik“ na organizaciji predstojećeg turnira koji je poodavno postao zaštitni brend grada na Vrbasu.

– Već u ovom trenutku možemo istaći kako ovogodišnja smotra može da počne. Unazad nekoliko mjeseci krenuli smo sa pripremama, a trebalo je mnogo posla da se obavi kako bi potpuno spremno dočekali ovu tradicionalnu manifestaciju. Uspostavili smo saradnju sa nekoliko privrednih subjekata, a svakako da je važno što je Banjalučka pivara i ovog puta generalni sponzor takmičenja – naglasio je Manojla Zrnić, direktor JUSC „Borik“.

Da je Banjalučka pivara društveno odgovorno preduzeće najbolja je potvrda što pomažu turnir u „Boriku“, ali i druge sportske klubove u Banjaluci.

– Imamo dugogodišnju uspješnu saradanju sa menadžmentom JUSC „Borik“, a posebno u posljednje tri godine kada smo generalni sponzori turnira. Ovim smo, po ko zna koji put, potvrdili kako smo društveno odgovorna firma u svim segmentima. Nadamo se da će ovogodišnje takmičenje biti na nivou prethodnih, ako ne i bolje u što ninamo ne sumnjamo – izjavila je Milka Stanivuković, PR Banjalučke pivare.

Raspudić promoter

Kapiten Fudbalskog kluba Borac Boris Raspudić ovogodišnji je promoter turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 2018“.
– Godinama sam igrao na ovoj smotri za koju me vežu izuzetno lijepe uspomene. S toga mi je privilegija i čast što se nalazim u ulozi ovogodišnjeg promotera. Ovom prilikom pozvao bih ekipe da se u što većem broju prijave, jer ovo je jedan od najjačih turnira u regionu – istakao je Raspudić.

Jovica Keserović, rukovodilac turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 2018“ istakao je da će biti još nekih novina.

– Odlučili smo da ove godine umjesto malih golova vratimo one velike, kao što je to bio slučaj ranije. Zbog toga se nadamo da će utakmice biti mnogo neizvjesnije i zanimljivije, kao i da će biti više golova – rekao je Keserović.

Grad Banjaluka je pokrovitelj turnira „Borik Nektar 2018“, a Elta televizija je medijski sponzor.

Srpska Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *