Novi seks skandal Donalda Trampa

Svijet

U javnosti se pojavila Plejbojeva zečica koja tvrdi da je imala devetomjesečnu aferu s Donaldom Trampom. Riječ je o Karen Mekdugal, a sve se, navodno, događalo u vrijeme kada je Melanija bila trudna.

Samo nekoliko dana pošto je Majkl Koen, dugogodišnji advokat Donalda Trampa napokon priznao da je porno glumici Stormi Danijels platio 130 000 dolara da ne progovori u javnosti o svojoj aferi s američkim predsjednikom, novi skandal potresa Bijelu kuću.

Članak New Yorkera, koji je napisao Ronan Ferou, sin Mije Ferou i Vudija Alena, potanko objašnjava na koje je sve načine Tramp pokušao da sakrije sve svoje vanbračne afere uoči izbora za američkog predsjednika. Privatni sastanci u hotelskim sobama, isplate u gotovini, ali i pravni dokumenti kojima se zabranjuje da se govori o aferi u javnosti, samo su dijelovi onoga što je Tramp radio kako bi ućutkao svoje ljubavnice.

Karen Mekdugal je na osam stranica napisala sve o svom odnosu s Trampom 2006. godine. Kako bi se obogatila na tome, Karen je ponudila svoje “djelo” izdavaču American Media Inc, a budući da je predsjednik uprave Dejvid Peker, koji sebe naziva bliskim prijateljem Donalda Trampa, sva prava na njenu priču otkupili su za 150 000 dolara.

Knjiga nikada nije izdata jer je, navodno, nisu smatrali vjerodostojnom, ali zapravo je njihov cilj, u dogovoru s Trampom, bio da se domognu tog izvještaja i jednostavno da ga unište prije nego što se o njemu sazna javnost.

Ronan Ferou je stupio u kontakt s Plejbojevom zečicom, ali je ona u strahu da išta otkrije.

– U ovom trenutku mislim da šta god rekla može da me dovede u nevolje. Iskreno, ne znam šta uopšte smijem da kažem. Strah me i da izgovorim njegovo ime – rekla je Karen Mekdugal.

Na samo njemu poznat način, Ferou je uspio da se domogne tih osam napisanih stranica, u kojem je Karen opisala sve o svom odnosu s Trampom, kog je upoznala 2006. godine dok je snimao rijaliti “Pripravnik” u Plejbojevoj vili u Los Anđelesu.

– Bila sam tako nervozna! “Pala” sam na njegovu inteligenciju i šarm. Tako fin gospodin! Pričali smo nekoliko sati i onda se desilo, skinuli smo se i imali sek – napisala je Karen o svom prvom sastanku sa Trampom.

Tramp joj je poslije prvog seksa, navodno, ponudio novac, što je ona dobila rekavši mu “da ona nije takva djevojka”. Ona je rekla da žali što je svoju priču o Trampu prodala izdavaču. Mekdugalova je navela da je na jednoj zabavi, obučena kao Plejboj zečica, upoznala i Trampovu porodicu. Slikali su se, navodi ona, njih dvoje sami, ali i sa njegovom porodicom.

Karen Mekdugal je objasnila da je vezu sa Trampom okončala aprila 2007. godine, pošto je počela da osjeća krivicu, a uvrijedili su je i Trampovi komentari vezani za njenu majku (“matora vještica”) i seksualni komentari upućeni njenoj prijateljici.

Bijela kuća je navela da je Tramp odbacio sve navode Karen Mekdugal i cijeli slučaj je nazvao “lažnom viješću”.

Tportal.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *