Austrijanke plaćaju seksualne usluge mladim imigrantima

Svijet

U Austriji se pojavio rastući trend među sredovječnim i starijim ženama koje privlače mlade imigrante raznim ponudama, uključujući i davanje novca za pružanje seksualnih usluga.

Tijekom najvećeg vala masovne imigracije, velika većina imigranata bili su i ostali mladi muškarci. Neki od njih bili su metama radikalizacije od strane islamista, a neki su čini se mete pohotnih sredovječnih žena.

Novi izvještaj pokazao je tako da mnogi mladi imigranti danas ovise o ovim „mamama“ zbog financijske koristi koju mijenjaju za seksualne usluge, prenosi OE24.

Časopis Biber te austrijska televizijska kuća ORF također su izvijestili o ovom trendu. Dok su ranije mnoge starije Austrijanke odlazile na takozvane „odmore“ u afričke zemlje, kako bi tamo uživale u spolnim odnosima, novi fenomen postali su spolni odnosi s imigrantima.

Neki imigranti čak su se požalili da starije Austrijanke žele previše seksa. Primjerice, imigrant imenom Hasan izjavio je za časopis Biber: „Ona želi seks sa mnom četiri puta dnevno, ja sam za nju seks mašina, ništa više.“ Hasan tvrdi da ipak neće napustiti ženu jer se navikao na novi životni stil.

Hasan, 24-godišnji imigrant iz Iraka, opisao je da mu je dotična žena imenom Linda (nije njeno pravo ime), prišla u jednom kafiću te mu ponudila da živi s njom. Pritom je naveo da ona plaća sve što mu je potrebno, uključujući i teretanu u cijeni od 120 eura mjesečno.

Manfred Buchner iz austrijskog Centra za zdravlje muškaraca, navodi da imigranti ostaju u ovakvim vezama jer postaju ovisni o skrbi ovih žena. „Postoji velika ovisnost. Ne samo mentalno, već i materijalno. Mnogi od njih se suočavaju s beskućništvom,“ kaže Buchner.

Seksualno iskorištavanje imigranata postao je rašireni trend diljem Europe, posebice u imigrantskom kampu u Calaisu, pa je tako nedavno otkriveno da je primjerice voditeljica humanitarne skupine Care4Calais bila u vezi s imigrantom koji se lažno predstavljao kao „izbjeglica“ iz Siriije, dok je u stvari sin bogate obitelji iz Maroka.

Trubun

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *