Gligorić poručio Dodiku: Saberi se Mile, sačuvaj dostojanstvo!

Aktuelno

Tihomir Gligorić, bivši direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove RS, tvrdi da je Milorad Dodik kukavica i da se krije iza drugih kako bi pobjegao od vlastite odgovornosti za nedavno održani referendum u Republici Srpskoj.

Gligorić je na svom blogu objavio blanko dokument koji se danas pojavio na sjednicama Predsjedništva i Glavnog odbora SNSD, a kojim se članstvo te stranke solidariše sa predsjednikom Miloradom Dodikom zbog poziva na saslušanje u Tužilaštvu BiH zbog nedavno održanog referenduma o Danu RS.

-Stvarno mislim da niže ne može. Dodik je toliko van sebe od straha (kolika je kukavica imao sam priliku da se lično uvjerim), da ne preže ni od toga da natjera ljude oko sebe da se samoprijave Tužilaštvu BiH – samo da tamo ne ode sam. Eh, Mile, Mile, šta bi od onakvog Baje!-pita se Gligorić.

On poziva Dodika da se sabere i sačuva dostojanstvo.

-Nije moralno, ni jednog Predsjednika dostojno da se krije iza drugih. Pogotovo je degutantno da sada uvlačiš svih 677.721 ljudi koji su glasali na referendumu u svoj lični problem. Iz prostog razloga što ti oni, Mile, nisu trebali kada si sa svojim tajkunima krčmio budžet i resurse RS. Nisu ti oni Mile krivi što si sada tu gdje jesi. Oni su te, čovječe, podržali! Imaj bar toliko obraza-poručio je Gligorić Dodiku.

Kaže da ga neće iznenaditi da Dodik ucjenama natjera svoje saradnike i članstvo da potpisuju “sramotan list papira”.

Tihomir Gligorić je nedavno u Okružnom sudu u Banjaluci osuđen na godinu dana zatvora zbog zloupotreba službenog položaja, odnosno za nesavjestan rad u službi, jer je kako se navodi u presudi, oštetio RUGIP za 264.000 KM iznajmljivanjem stanova, na koje radnici nisu imali pravo.

Nakon izricanja presude, Gligorić je rekao da se “ovo nije smjelo dogoditi” i ponovio ranije tvrdnje da je riječ o montiranom procesu koji se protiv njega vodi po nalogu Milorada Dodika, predsjednika RS i SNSD.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *