Radojičić slavi pobjedu u Banjaluci

Aktuelno

Igor Radojičić je, prema prvim nezvaničnim rezultatima, novi gradonačelnik Banjaluke.

U izbornom štabu SNSD-a proglašena je pobjeda njihovog kandidata na lokalnim izborima, a čestitke stigle i iz protivničkog tabora.

Novi gradonačelnik Banjaluke zahvalio se na podršci biračima, kolegama i koalicionim partnerima.

“Ubjedljivo smo pobijedili u Banjaluci, dozvolite da vam se svima duboko zahvalim. Vi ste pobijedili. Hvala vam svima, a posebno onima koji još broje glasove. Dozvolite da se zahvalim i mojoj supruzi i porodici, prijateljima, saradnicima i izbornom štabu. Hvala i Banjalučanima koji vjeruju u nas, kao i gospodinu Dodiku. Sad slavimo, a od sutra radimo. Biće promjena, neka znaju svi, ali ne treba da se plaše oni koji rade u skladu sa zakonom. Banjaluka je divan grad, koji treba da bude otvoren za sve koji u njemu žive i u njega ulažu. Niko večeras nije gubitnik, svi su pobijedili, bez obzira na političku orjentaciju”, kazao je Radojičić.

“Republika Srpska pobijedila dva puta u sedam dana. Ponosan sam na demokratska dostignuća RS. Današnja pobjeda SNSD-a je veličanstvena”, kazao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i dodao:

“Mi smo pobijedili, ali smo, koliko vidim izgubili Bosića. Igora čeka ozbiljan posao, ali ima temelje da postanemo ozbiljan evropski grad. Nisam očekivao ovakvu pobjedu, priznajem, strijepio sam”, Milorad Dodik.

Glasalo 103.765 birača

Predsjednik Gradskog izbornog štaba SNSD-a Banja Luka Rajko Radovanović rekao je novinarima da su ovi podaci na osnovu 41.168 prebrojanih glasova.

– Radojičić ima 24.644 glasa ili 59,86 posto, a Čavić ima 16.524 glasa ili 40,14 posto – precizirao je Radovanović.

Na području Banje Luke danas je glasalo je 103.765 birača ili 55,22 posto.

Mondo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *