Šukalo: Nije me strah, niti ću posustati pred neljudima! (FOTO)

Aktuelno

Narodnom poslaniku Adamu Šukalu svakodnevno stižu prijetnje putem društvenih mreža. Povod bi mogle da budu teške optužbe koje je izrekao na račun predstavnika vladajućeg SNSD-a u institucijama vlasti, prvenstveno u MUP-u RS, tokom rasprave u NSRS u vezi sa stradanjem banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

– Nije me strah, niti ću posustati pred neljudima. Samo želim da vidite kakve prijetnje dobijam svakodnevno, kao i svako ko se usudi da dirne u “osinje gnijezdo”, naveo je šukalo na svom profilu na Fejsbuku.

Šukalo je objavio fotografiju prepiske sa osobom čije ime na profilu je “Benny Benco”, a koga oslovljavaju i kao “Stevo”, “Penda”.

– Čudna i neprirodna terminologija za nekoga ko je naizgled tako prost, prokomentariosao je Šukalo.

Tokom rasprave u parlamentu o Izvještaju Anketnog odbora NSRS o okolnostima stradanja Davida Dragičevića, Šukalo je optužio MUP RS, a posebno ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača i direktora policije Darka Ćuluma da opstruišu istragu i prikrivaju počinioce ubistva Davida Dragičevića.

Šukalo je izjavio da je i Narodna skupština “upotrijebljena da se prikrije zločin”, nakon čega je ministar Lukač sa skupštinske govornice javno prijetio Šukalu.

– Ako se meni i mojoj porodici nešto desi, posebno nakon okončanja mandata poslanika u NSRS, odgovoran za to će biti ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, izjavio je Šukalo novinarima na vanrednoj konferenciji za novinare u utorak.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *