RAT TRANSPARENTIMA
Dodik i Vučić više nisu “svjetlo na kraju tunela”!

Aktuelno Region

Transparent u Grdeličkoj klisuri sa fotografijama predsjednika Srbije i Republike Srpske i natpisom “Svetlost na kraju tunela”, ponovo je skinut nakon što su ga funkcioneri SNS Vranje vratili na mjesto odakle je nedavno uklonjen.

 

Juče su, nakon što je prije nekoliko dana predsjednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać uklonio transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik “svetlo na kraju tunela”, na isto mjesto vranjski naprednjaci postavili bilbord sa natpisom “Moj predsednik” i Vučićevim likom.

 

– Nakon ovoga ja ću dobiti niz uvreda i negativnih komentara. I nisu krivi ti ljudi, kriv si ti Aleksandre Vučiću. Ti koji nas deliš. Ti si nas podelio na tvoje i tuđe. Mi nismo tvoj narod. Mi smo narod republike Srbije. Ne možeš da nas otuđuješ i deliš, poručuje se između ostalog u ovom videu koji prikazuje uklanjanje transparenta.

 

 

Ovaj transparent postao je sredstvo “tihog rata” lokalnih funkcionera vladajućeg SNS-a i opozicije. Jedni ga postavljaju, a drugi skidaju.

 

Prije nekoliko dana takav transparent skinut je i u Republici Srpskoj sa vijadukta na auto-putu “9. januar”. Slike člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, sa natpisom “Svjetlo na kraju tunela”, skinuo je  Ivan Begić, lider mladih PDP-a.

 

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *