Dodik najavio reviziju članstva SNSD

Aktuelno Politika

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je da ova stranka kreće u reviziju članstva do kraja godine, kako bi se tačno znalo ko je ostao u SNSD-u, nakon čega ide široka akcija prijema u članstvo.

 

– Reorganizacija kreće od mjesnih odbora, pa do opštinskih odbora. Svi opštinski odbori gdje smo izgubili izbore, na bilo kom nivou, idu na unutarstranačke izbore, kao što će to biti učinjeno u onim odborima u kojima to nije učinjeno, a trebalo je, rekao je Dodik nakon višečasovne sjednice Predsjedništva stranke u Banjaluci.

 

Dodik je naveo da se neke od tih atkivnosti provode u banjalučkoj organizaciji SNSD-a, kao i da se moraju provesti i izbori u organizaciji mladih i aktivu žena.

 

Najavio je da će SNSD angažovati i stručnu agenciju koja će raditi na pitanjima koncipiranja odnosa prema društvenim mrežama i svemu onome na šta nisu obratili dovoljno pažnje i dodao da će za nekoliko mjeseci biti najprisutniji.

 

Dodik je rekao da je, ukoliko pandemijski uslovi dozvole, u planu da na jesen bude održana programska konvencija na kojoj će biti promovisan stranački program i izabran novi izborni štab.

 

Podsjetio je da je SNSD na lokalnim izborima osvojio vlast u 48 lokalnih zajednica, uključujući i Federaciju BiH, te da je dobio najveći broj glasova na odborničkim listama, kao i da je stranka osvojila šest odsto više glasova nego na predhodnim izborima i povećala ukupan broj odbornika u svim opštinama za 50.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *