SNSD RASPUSTIO ODBORE U TESLIĆU, HAN PIJESKU I BERKOVIĆIMA
Dodik se odrekao Bogdanića i zamijenio ga Panićem protiv kojeg se vodi istraga!

Aktuelno Politika

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik raspustio je opštinske odbora ove stranke u Tesliću, Han Pijesku i Berkovićima zbog loših izbornih rezultata na lokalnim izborima prošle godine.

 

Za privremenog predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić imenovan je Dalibor Panić, Opštinskog odbora Han Pijesak Janko Golijan, dok je za predsjednika Opštinskog odbora ove stranke u Berkovićima imenovan Milovan Škrba, saopšteno je iz SNSD-a.

 

Imenovani su i članovi privremenih opštinskih odbora SNSD-a za sve tri opštine koji sa privremenim predsjednicima imaju obavezu da u roku od šest mjeseci provedu unutarstranačke izbore.

 

Istinito saznaje da je vrh SNSD odlučio da probleme u teslićkom odboru riješi smjenom Dragana Bogdanića kome se na teret stavlja niz izbornih poraza, ali i optužbe u vezi sa sumnjivim odnosima sa lokalnim privrednicima.

 

Zanimljivo je da je Dodik za Bogdanićevog nasljednika postavio Dalibora Panića, protiv kojeg se vodi istraga zbog krivičnog djela falsifikovanje službene isprave.

 

 

Prema našim izvorima, imenovanje Panića nije ništa drugo nego još jedan Bogdanićev manevar, jer kada je vidio da ne može lično da se očuva na mjestu predsjednika stranke, onda je odlučio da na tu poziciju izlobira čovjeka kojeg može kontrolisati.

 

Istraga protiv Panića zbog krivičnog djela za Dodika i SNSD očigledno nije smetnja, nego preporuka.

 

Još 19. januara ove godine Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović upućena je Inicijativa za smjenu Dragana Bogdanića sa pozicije predsjednika OO SNSD Teslić, koja je potekla od većine bivših i aktuelnih odbornika SNSD u SO Teslić, te dijela najužeg vrha OO SNSD Teslić.

 

Bogdanića su optužili za kriminal, zloupotrebe, sklonost nasilju i ločno bogaćenje, kao i skrivanje iza Dodika i Cvijanovićeve.

 

Bogdanić je u SNSD-u slovio kao kadar Željke Cvijanović.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *