Tetka iz Kanade dala pare za osnivanje Restarta! (FOTO)

Aktuelno

Na vijest da je lider stranke “Dosta je bilo” Saša Radulović posredovao u formiranju udruženja “ReStart Srpska”, čiji je cilj navodno da ruši aktuelnu vlast u Republici Srpskoj, kako to prenosi RTRS, duhovito su odgovorili i “Restart” i Radulović.

Portal “Princip” objavio je tekst pod naslovom “Nakon neuspjeha u Srbiji ‘ReStart ruši Srpsku”, a portal RTRS prenio da su udruženje “Restart Srpska” osnovali “pojedini strani fondovi, i to posredstvom Saše Radulovića – lidera opozicione stranke u Srbiji.

I “Restart Srpska” i Saša Radulović ismijali su tekstove “Principa” i RTRS na društvenim mrežama.

– Čitav svijet nas finansira i imaju samo jedan cilj: Da sruše ovu patriotsku, čestitu i moralnu vlast u Srpskoj, sarkastično je napisao predsjednik “Restarta” Stefan Blagić na svom profilu na Fejsbuku.

Rastartovci su se putem Tvitera obratili direktno Saši Raduloviću i pitali ga da li zna da ih on finansira.

Predsjednik stranke “Dosta je bilo” je dgovorio da ne zna, “osim ako ne ide preko tetke iz Kanade”.

Radulović je aludirao na stan od 107 kvadrata sa parking mjestom na Zvezdari, koji je ninistra odbrane Srbije Predraga Vulina i njegovu suprugu koštao 244.620 evra, kako stoji u ugovoru do kojeg su novinari KRIK-a došli tokom istraživanja imovine političara.

– Unosio sam devet po devet hiljada evra – odgovorio je Vulin na pitanje novinara KRIK-a kako je u Srbiju dospjelo 205.000 evra potrebnih za kupovinu stana, a za koje on tvrdi da je pozajmio od suprugine tetke iz Kanade.

Ovo nije prvi put da RTRS prenosi tekstove sa anonimnih portala u kojima se iznose neistine o liderima opozicije i nevladinim organizacijama koje su oštri kritičari vlasti u Republici Srpskoj.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *