PDP: Čubrilović laže da nije pozvao policiju u skupštinu! (VIDEO)

Aktuelno

Snimak iz Narodne skupštine Republike Srpske tokom posljednje sjednice parlamenta, u kojoj oficir policije potvrđuje da su policajci u zgradu pozvani po nalogu predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, nedvosmisleno dokazuje da je predsjednik parlamenta prekjuče slagao i institucije i građane, tvrde u PDP-u.

U video materijalu koji je PDP dostavio medijima vidi se “priznanje” oficira policije da su policajci u NSRS došli po pozivu Čubrilovića.

– Ja sam Borislav Šarić, načelnik Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata. U skladu sa mojim nadležnostima koje proističu iz Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, danas obavljam ove zadatke. Na poziv predsjednika Narodne skupštine.., rekao je Šarić.

– Čubrilović je u prekjučerašnjoj izjavi medijima sa sebe skinuo odgovornost za dešavanja u Narodnoj skupštini, ali se ovim snimkom sve demantuje, ističu u PDP.

Partija demokratskog progresa smatra da je ovo u svakoj demokratskoj zemlji dovoljan razlog da predsjednik parlamenta odmah podnese ostavku.

Čubrilović je 3. oktobra saopštio da nije izdao naredbu za ulazak policije u Parlament Srpske 13. septembra.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *