Banjaluka: Obustava saobraćaja u centru za vrijeme praznika

Društvo

Zbog održavanja manifestacija u okviru novogodišnjeg programa, od 11 časova 29. decembra 2017. godine do 11 časova 2. januara 2018. biće obustavljen saobraćaj u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od „Pošte“ do Ulice Marije Bursać.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, stajalište „Boska“ biće van funkcije jer će autobusi iz smjera Gradskog mosta biti preusmjereni na Kninsku i Vidovdansku ulicu (stara autobuska stanica).

Iz smjera Fabrike duvana, sva stajališta ostaju u funkciji i autobusi će nakon “Pošte” biti preusmjereni u Ulicu Milana Tepića.

Iz Gradske uprave apeluju na vozače za razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja u centralnom gradskom jezgru, uz preporuku da se više koristi javni prevoz.

Bogat program pripremljen je za vrijeme novogodišnjih praznika. Uz sadržaje koji su već počeli na više lokacija u gradu, slijede tri velika koncerta na Trgu Krajine, od kojih prvi 30. decembra kada nastupaju Sergej Ćetković i Ivana Peters. Uoči Nove godine, 31. decembra nastupaju Lukijan Ivanović, Leksington bend i Nikola Rokvić, a prvi dan 2018. godine – nastupiće Toni Cetinski i Dženan Lončarević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *