Položeni vijenci na spomenik borcima NOR-a u Banjaluci

Društvo

Zvaničnici Republike Srpske i predstavnici Srpske u zajedničkim institucijama BiH danas su u Banjaluci položili vijence na spomenik palim borcima NOR-a povodom 9. januara – Dana Republike Srpske.

Vijence su položili predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, delegacija Narodne skupštine Srpske, delegacija Vlade Srpske, koju su činili potpredsjednici Srebrenka Golić i Anton Kasipović, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Milenko Savanović i ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Zlatan Klikić, delegacija Vijeća naroda Srpske na čelu sa predsjedavajućom Nadom Tešanović.

U ime predstavnika Srpske u zajedničkim institucijama BiH, vijence su položili srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak, zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice Predrag Jović, te poslanik u parlamentu BiH Dušanka Majkić.

Vijence su položili i delagacije Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka, Saveza opština i gradova, SUBNOR-a i organizacija proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata.

Prethodno su vijenci položeni na Spomen-obilježje poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *