Napustio Jahorinu jer nije htio da plati harač za “Dodikovu rampu”! (VIDEO)

Društvo

Dr Dragan Đokanović, poznati sarajevski pedijatar, objavio je video u kojem kritikuje Olimpijski centar “Jahorina” zbog postavljanja rampe i naplaćivanja “harača” na ulazu u ovaj zimski turistički centar.

– Moja supruga i ja doživjeli smo veliku neugodnost zbog koje smo morali da prekinemo zimovanje. Radnici Olimpijskog centra “Jahorina” nisu htjeli da podignu rampu postavljenu na putu prema hotelu u kojem smo gosti od 19. februara i u kojem smo imali uplaćene polupansione do 01. marta 2018. godine, navodi Jokanović u tekstu koji prati ovaj video.

Đokanović kaže da je u petak, 23. februara morao službeno da ode do Pala i Sarajeva, a da ga je po povratku dočekala spuštena rampa i da su mu tražili da plati ulazak na Jahorinu, što je principijelno odbio.

– Supruga i ja ovdje godinama dolazimo i bilo je situacija kada smo zbog magle bili jedini gosti u hotelu, kaže Đokanović ogorčen zbog ovakvog odnosa prema stalnim gostima “Bistrice”.

Kaže da je direktor OC “Jahorina”, dok su on, njegova supruga i sin revoltirani otišli u hotel po stvari, pokupio svojim džipom radnike sa rampe i odvezao ih kako ih ne bi mogli fotografisati.

{youtube}WHcRHQiiVj4{/youtube}

Napominje i da je Hotel “Bistrica” sastavni dio Olimpijskog centra “Jahorina” i da rampu, na kojoj radnici OC praktično otimaju novac od gostiju, stanovnici Jahorine nazivaju “Dodikova rampa”.

– Srušićemo mi nju jednog dana! – poručio je ogorčeni Đokanović.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *