Davor Dragičević: “Neće nam nikog podmetnuti kao žrtvu!”

Društvo

Građani ne odustaju od traganja za istinom o stradanju mladog Davida Dragičevića (21), čije je beživotno tijelo pronađeno 24. marta u rijeci Vrbas.

– Necu govoriti o drugoj istrazi dok ne dođe taj dan, a očekujem da će taj dan doći – istakao je danas okupljenima Davor Dragičević, otac pokojnog Davida

On je istakao da zahtjeva samo istinu i pravdu.

– Ne daju mi najvažniji dokument istrage, a to je fotodokumentacija pa da da im kažem sta trebaju znati. Da su savjesno radili od 18. do 22. marta moj bi sin bio živ. Ja kad radim dan i noć donesem neke rezultate, a vi? U moju kuću mogu svi ući kao ljudi, a ne kao političari. Tako je bilo i sa Dodikom i Lukačem. Lažu i da nas je sve manje, a sve nas je više – rekao je Davor Dragičević danas na Trgu Krajine.

Otac nesrećnog Davida istakao je da čim dobije fotodokumentaciju podnijeti prijavu protiv jednog čovjeka.

– Neće nam nikog podmetnuti kao žrtvu, ja sve dobro znam i ja ću ga osloboditi – izjavio je Dragičević i potpisao plakat na kojem je pisalo da se neće ubiti.

Otac je poručio da ako sve ne bude riješeno dok neprocvjetaju dunje koje su on i David posadili, da ce doći na trg i više neće otići.

Na današnjem okupljanju puštena je opet Davidova pjesmu “Klinac u getu” koju su svi pjevali.

SrpskaInfo.com

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *