Davor Dragičević: Dobio sam foto-dokumentaciju prve obdukcije, fotografije su montirane

Društvo

– Nakon mnogo perepetija ja i moj advokatski tim dobili smo foto-dokumentaciju prve obdukcije koju je uradio Željko Karan, rekao je večeras Davor Dragičević na Trgu Krajine, gdje je 93. put održan protest kako bi se saznala istina o stradanju njegovog sina Davida Dragičevića.

On je pojasnio da su fotografije posvjeteljene i montirane.

Davor je istakao da se na slikama vidi Davidov donji veš i otkopčan šlic.

– Davidove gaće više ne postoje jer su sklonjenje, jer su ključni dokaz u ubistvu i mučenju Davida. Darko Iliću, David nije pojeo burek u 2.30 nogo oko 11 časova – istakao je Davor.

Poručio je da u svakoj normalnoj zemlji kada neko ukrade odjevni predmet žrtve, da tužilac treba podnijeti ostavku, ali da “to nije slučaj kod nas”.

On je rekao da mu je tužilac Dalibor Vrećo pokazao sliku momka iz pekare, ali da to nije njegov sin.

Davor je istakao da nadležni samo montiraju dokaze i da nista nisu istražili.

– Samo podmeću dokaze. Pogledajte kamere u centru gradu, tu treba da se vidi David, ali nema tog snimka. Pitaju me otkad ima kamera u centru – rekao je Davor.

On je dodao da ima medicinsku potvrdu da David nikada nije koristio LSD.

-On nikada nije bio lopov i nikada ne bi izvršio samoubistvo jer je volio život. Imao je planove za mene, majku i sestru. Imao je veliko srce i za njegove drugove Arbutinu i Đurovića – kazao je Davor.

Istakao je i da su dobili odobrenje za veliki skup 7. jula.

-Pošteni pripadnici MUP će nam pomoći u organizaciji. Ko god napravi incident nije član grupe Pravda za Davida pa makar i ja to bio – istakao je Davor.

On je pozvao sve ljude sa područja bivše Jugoslavije da dođu na Trg Krajine tog dana.

– Imamo pravo na život. Ali niko nema prava da nam ubija djecu – poručio je Davor.

Večeras su pročitana i pisma podrske. Okupljanje je, kao i svako do sada, završeno pjesmom “Klinac u getu”, koju su svi zajedno otpjevali sa visoko podignutom pesnicom u vazduhu.

SrpskaInfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *