Pravda za Davida predstavila advokatski tim

Društvo

Na Trgu Krajine u Banjaluci, 155. dan građani su zahtijevali pravdu za Davida. Poruke uvijek iste, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu.

Građani Banjaluke zajedno sa roditeljima ubijenog Davida Dragičevića već pet mjeseci na Davidovom trgu traže istinu i pravdu. Davidov otac, Davor Dragičević predstavio je novi prošireni međunarodni advokatski tim koji će od sad, uz njegovu punomoć, da zastupa njega i nastavi da radi na slučaju ubistva njegovog sina.

„Iz BiH Duško Tomić advokat, iz Sarajeva Nifet Feraget, iz Hrvatske Anto Nobilo, iz naše matice Zora Dobričanin Nikodinović. Vi nas tučete, nas je sve više i više ubijate nas ali kotimo se množimo se i biće nas svakim danom sve više i više”, poručio je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Davor Dragičević osudio je napad na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića koji je sinoć brutalno pretučen na ulazu u zgradu u kojoj živi u Banjaluci.

“To je pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića, to nije premlaćivanje pošto neko njegovom da udari čvoku on zna šta bi uradio a šta da uradi Vladimir Kovačević, šta da uradi Davor Dragičević vidjećete uskoro“, ističe Dragičević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *