Špirić banerima tjera inat sa Amerima! (FOTO)

Društvo

Potpredsjednik SNSD i poslanik ove stranke u Predstavničkom domu PS BiH Nikola Špirić, nakon što je dospio na crnu listu SAD, počeo je da tjera inat i to uličnim banerima!

Špirićevi baneri na kojima poručuje “Svaki metar moje Republike veći je od Amerike”, preplavili su Banjaluku.

Prvi je postavljen na periferiji grada, a sada ih ima nekoliko u samom centru Banjaluke, u glavnoj Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, neposredno ispred Vlade RS, ali i u Aleji sv. Save.

Portal Istinito je od Gradske uprave zatražio informaciju o tome da li su izdate dozvole za postavljanje Špirićevih uličnih banera, ali odgovor nismo dobili.

Zaključak je: Ima se – može se. Samo neka je bahato, a kad se već ne može ništa protiv američkih sankcija, može se tjerati inat.

Sjedinjene Američke Države su 10. septembra uvele sankcije potpredsjedniku SNSD-a i poslaniku ove stranke u Parlamentu Bosne i Hercegovine. Njemu i članovima njegove porodice zabranjen je ulazak u SAD.

– Gospodin Špirić je bio bio umiješan i imao koristi od javne korupcije, uključujući primanje nepropisnih benefita u zamjenu za djelovanje po javnoj funkciji i ometanje javnih procesa tokom svog mandata kao član Predstavničkog doma u Bosni i Hercegovini, stoji u odluci Stej departmenta.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *