Aerodrom Banjaluka: Let iz Memmingema preusmjeren u Zadar zbog magle

Društvo

Služba za odnose s javnošću Aerodroma Banjaluka reagovala je na tekst “Avion Rayanair-a sletio u Zadar umjesto u Banjaluku” u kome smo objavili da je avion na letu FR 7900 Memingen – Banja Luka, umjesto u Banjaluku, sletio u Zadar.

– Službenici aerodroma uvijek znaju šta se dešava u procesu prihvata i otpreme putnika i prtljaga na određenim letovima. Informacije koje dajemo putnicima moraju biti tačne, potpune i uz odobrenje avio-kompanije čiji je let aktuelan – drugim riječima kompanije donose sve odluke za svoje letove i putnike, navodi se u dopisu Aerodroma Banjaluka.

Iz Službe za odnose s javnošću trvde da je let FR 7900 Memingen – Banja Luka 10.11. 2018. preusmjeren u Zadar “jer nije mogao sletjeti na naš aerodrom zbog meteoroloških uslova – slaba vidljivost usljed magle”.

Iz Službe za odnose s javnošću trvde da su svi letovi kompanije Ryanair Memingen – Banja Luka – Memingen do sada bili redovni, odnosno da niti jedan nije preusmjeren.

– Fejsbuk stranica koju pominjete je neslužbena i mi nemamo nikakav uticaj na objave na pomenutoj stranici. U fazi smo postavljanja nove internet stranice Aerdroma Banja Luka, te je naša stranica privremeno nedostupna, navode u demantiju Aerodroma Banjaluka.

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *