Zbog lošeg gradskog grijanja i Radojičić ima grijalicu u kabinetu! (FOTO)

Društvo

Koliko je grijanje u Banjaluci (ne)kvalitetno možda najbolje ilustruje električna grijalica u kabinetu gradonačelnika Igora Radojičića koja sigurno ne služi za ukras, već za dogrijavanje.

Na fotografiji koja je načinjena u srijedu tokom oproštajne posjete ambasadora SAD u BiH Morin Kormak kod gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, vidi se kvarcna električna grijalica kojom gradonačelnik očito povremeno dogrijava svoj kabinet.

U trenutku fotografisanja grijalica nije bila uključena jer je sastanak održan u 15.00 časova popodne kada je u Banjaluci još bilo sunca, a spoljašnja temperatura vazduha bila nekoliko stepeni iznad nule.

Banjalučani imaju sreće što zima još nije pokazala zube, nije bilo snijega niti ekstremno niskih temperatura od početka ovogodišnje sezone grijanja. Inače, uz mlake radijatore teško da bi se zagrijali.

Otkako je novo preduzeće koje su zajedno osnovali IEE i Grad Banjaluka – “Eko toplane” d.o.o. – preuzelo grijanje grada, većina korisnika nije zadovoljna. Novu toplanu od osnivanja prate brojni problemi i neregularnosti, a od starta 1. februara 2018. godine, ona Banjalučanima nije mogla da ponudi ništa više osim mlakih radijatora.

Istinito

Tagged

1 thought on “Zbog lošeg gradskog grijanja i Radojičić ima grijalicu u kabinetu! (FOTO)

  1. slika govori više od 1000 riječi.
    Siguran sam da i nakon ove slike neće biti učinjeno ništa. Toplana i dalje neće grijati a uredno će tražiti harač. Evo, baš danas sam uredno primio račun od eko toplane. Nisam potpisao nikakav ugovor sa njima, ne želim da me griju jer to nije nikakvo grijanje ali ne može. Gradska administracija u saradnji sa vlasnicima eko toplane je donijela takve zakone da je lakše i jeftinije dobiti Švicarsko državljanstvo nego se isključiti sa grijanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *