Sutra oblačno i hladno vrijeme

Društvo

U BiH sutra ujutro se očekuje oblačno i prohladno vrijeme, a poslije podne promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.

 

Prijepodne će biti suvo, djelimično oblačno u centralnim predjelima i na sjeveru, dok na istoku ostaje pretežno oblačno i mjestimično sa snijegom.

 

Poslije podne će biti promjenljivo oblačno, ponegdje sa sunčanim intervalima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura iznosiće od minus osam do minus tri, na jugu do tri, a najviša dnevna od minus šest do nula, na jugu do osam stepeni Celzijusovih, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Prije podne će duvati zapadni vjetar, u toku dana u skretanju u južni, a na jugu jaka bura sa olujnim udarima vjetra, koji će slabiti tokom dana.

 

Temperatura vazduha u 13 časova: Bjelašnica minus 15, Han Pijesak minus osam, Čemerno minus sedam, Kalinovik i Sokolac minus šest, Mrkonjić Grad i Nevesinje minus četiri, Sarajevo, Bijeljina, Srebrenica, Gacko i Krupa na Uni minus tri, Zvornik minus dva, Banjaluka, Doboj i Višegrad minus jedan, Bileća tri, Mostar i Trebinje četiri i Stolac šest stepeni Celzijusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *