Banjaluka: Odbornik Jaćimović prijetio Stanivukoviću

Društvo

PDP je osudio prijetnje koje je nezavisni odbornik u Skupštini grada Banjaluka Milenko Jaćimović uputio odborniku PDP-a Drašku Stanivukoviću “da će ga istući”, te zahtijeva od policije, kojoj je slučaj prijavljen, da pravovremeno sankcioniše ove prijetnje i preduprijedi sve situacije u kojima bi se one eventualno i obistinile.

Jaćimović je uputio prijetnju Stanivukoviću na novogodišnjem prijemu koji su sinoć u Banjaluci organizovali gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predsjednik Skupštine grada Budimir Balaban, saopšteno je iz PDP-a.

U PDP-u pojašnjavaju da je Jaćimović više puta tokom sjednica Gradskog parlamenta neprimjereno komentarisao Stanivukovićeve inicijative i diskusije, te da je na posljednjoj sjednici Stanivuković odgovorio Jaćimoviću, što se Jaćimoviću očigledno nije dopalo.

“Dan poslije sporne sjednice, a tokom novogodišnjeg prijema za odbornike u Skupštini grada, predstavnike gradske administracije, gradskih preduzeća i druge istaknute pojedince Banjaluke, Jaćimović je prišao Stanivukoviću i rekao mu da će ga istući ukoliko mu se na sličan način obrati, a da je cijela godina pred njima i da će Stanivuković vidjeti šta će se desiti`”, ističe se u saopštenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *