Novogodišnja noć suva i veoma hladna

Društvo

Danas se očekuje hladno, promjenjljivo oblačno vrijeme, u centralnom planinskom pojasu pretežno oblačno uz mjestimično provijavanje snijega. Na jugu sunčano uz buru i takođe hladno.

Ujutro hladno uz umjeren do jak mraz u većini krajeva. Biće pretežno oblačno uz slab snijeg mjestimično u centralnim i istočnim krajevima, dok će na jugu biti malo,a na krajnjem sjeveru umjereno oblačno. U kotlinskim predjelima s maglom i niskom oblačnošću.

Tokom dana na sjeveru i jugu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, a u centralnom pojasu promjenjljivo do pretežno oblačno. Ostaće hladno vrijeme a u noći na subotu sve hladnije uz jak mraz.

Vjetar slab i umjeren sjeverni, na jugu zemlje umjerena i jaka bura.

Najviša dnevna temperatura vazduha od -4°C do 1°C, na jugu do 6°C, u višim predjelima od -7°C.

Sutra će biti nakon hladnog jutra tokom dana biti pretežno sunčano.

Ujutro veoma hladno uz umjeren do jak mraz u većini krajeva. Biće pretežno vedro, u centralnom planinskom dijelu promjenjljivo, lokalno i pretežno oblačno, posebno u kotlinskim predjelima, gdje može biti i magle.

Tokom dana na sjeveru i jugu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, a u centralnom pojasu promjenjljivo oblačno uz sunčane intervale koji će se produžavati.

Ostaće hladno vrijeme, ali s blagim porastom dnevne temperature u odnosu na prethodni dan, da bi ponovo u noći na nedjelju bilo hladno uz umjeren do jak mraz. Dakle novogodišnja noć suva i veoma hladna.

Vjetar slab sjeverni, na jugu zemlje slaba do umjerena bura.

Jutarnja temperatura vazduha od -11°C do -5°C, na jugu oko -1°C, u višim predjelima od -14°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od -2°C do 4°C, na jugu do 9°C, u višim predjelima od -4°C.

U nedjelju se očekuje hladno jutro sa umjerenim, na planinama jakim mrazem, te s malom do umjerenom oblačnošću. I na jugu slab mraz.

Tokom dana sunčano i malo toplije.

Jutarnja temperatura vazduha od -10°C do -4°C, na jugu oko -1°C u višim predjelima od -15°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 3°C do 8°C, na jugu do 11°C, u višim predjelima od -3°C.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *