Obojite komunikaciju prazničnim m:stikerima

Promo

Oboji viber komunikaciju najnovijim prazničnim m:stikerima jer Djed Mraz, Vilenjak, Snješko i irvas šalju ti tople i zanimljive praznične poruke, pozivaju te na druženje i dobru zabavu.

Razmijeni čestitke, pozdrave, simpatične komentare ili postavi duhovita pitanja prijateljima i učini praznike još veselijima uz najnovije m:tel Viber stikere.

Viber stikeri su najjednostavniji način kako da ubrzaš komunikaciju i najslikovitije pokažeš emocije. Budi i ti dio nove generacije koja umjesto tipkanja komunikaciju čini sadržajnijom i zanimljivijom uz korišćenje simpatičnih stikera.

Podsjećamo te da je naša saradnja sa Viberom, pored simpatičnih i duhovitih stikera, donijela i m:tel Viber Public Chat. Putem ovog chat-a budi uvijek u toku i saznaj prvi sve m:tel prijateljske ponude, ali pročitaj i poneki koristan savjet iz svijeta tehnologije i mobilne telefonije.

Prije svega, dobro se zabavi i uživaj u praznicima!

Praznične m:stikere besplatno preuzmi na www.stickers.viber.com/pages/frend2_ba. Za pristup m:tel Viber Public Chat-u, u Viber pretraživaču ukucaj m:tel BiH Public Chat i pridruži nam se.

Za više informacija pozovi 066 10 10 10 ili posjeti stranicu frend.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *