REVOLT BL: Odmori Željka, zaslužili smo!

Društvo

Na zgradi Katoličke gimnazije u centru Banjaluke jutros je osvanuo grafit posvećen premijerki RS Željki Cvijanović i četvrtoj godišnjici njenog predsjedavanja Vladom RS.

“ZA 4. GODINE MANDATA: ZAPOSLILA SINA, ZADUŽILA NAS 2-3 MILIJARDE I NAPRAVILA DVA SELFIJA! ODMORI ŽELJKA, ZASLUŽILI SMO! ” – kaže se u grafitu koji potpisuje Revolt BL

-Svakom, ko misli svojom glavom, je jasno da ova “vlada kontinuiteta”, kako oni vole da je nazivaju, vodi Republiku Srpsku u potpunu propast. Sve što oni znaju jeste bjesomučno zaduživanje, sistematska pljačka, rasprodaja prirodnih resursa, uništavanje svega čega se dohvate – zdravstva, školstva, privrede, industrije, poljoprivrede, nataliteta… Ali, nećete još dugo. Stići će i vas pravda, a sa njom i dugogodišnje robije, navedeno je u propratnom saopštenju pokreta Revolt BL koji je stigao na adresu naše redakcije.

Poslanici u Narodnoj skupštini RS 12. marta 2013. godine ppotvrdili mandat premijera Željki Cvijanović, koja je tada najavila “konkretne i efikasne mjere jačanja Republike Srpske”.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *