BRUKA za SNSD: Ljepojević nema para ili neće da plaća račune?!

Društvo

Milan Ljepojević, poznatiji kao prvo pero SNSD-a i čovjek koji je izdao više knjiga o liku i djelu Milorada Dodika, izgleda da je zapao u finansijske probleme.

Naime, Ljepojević, koji bi kao desna ruka predsjednika RS trebao da služi za primjer građanima ne plaća svoje mjesečne obaveze više od dvije godine. Kako to potvrđuje spisak dužnika, najpoznatiji pisac iz SNSD-a duguje zajednici etažnih vlasnika u zgradi u kojoj živi preko 700 KM, i jedan je od najvećih dužnika među svojim komšijama.

Sudeći prema ovom dugovanju, može se zaključiti da je Ljepojević zapao u probleme sa novcem, a ni nova knjiga govora Milorada Dodika “Pobjeda Srpske” mu ne pomaže mnogo.

Ljepojević tako nije ponovio uspjeh stranačkog kolege Nikolu Špirića, koji je od autorskih knjiga, kako je sam potvrdio, uspio da plati stan u Beču.

Inače, Ljepojević je autor mnogobrojnih knjiga poput “Dodik čuvar Srpske”, “Udari na Srpsku”, “Oslobađajuća preSUDa za Dodika”, “Izdaja”, “Pobjeda Srpske”, a dio ovih i još mnogo dugih nezaboravnih djela koje su ostavile pečat u književnosti RS su se našle i u javnim nabavkama mnogobrojnih institucija i preduzeća kao stručna literatura.

SrpskaCafe.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *