Revolt BL: Milorade, kukavico, održi referendum, ili m'rš na smetljište istorije! (FOTO)

Društvo

Na fasadi Katoličke gimnazije u centru Banjaluke osvanuo je grafit: Milorade, kukavico, ne sakrivaj se iza naroda i opozicije. Održi referendum ili m'rš na smetljište istorije!

U potpisu grafita je Revolt BL, pokret koji na ovaj način redovno komentariše poteze vlasti.

– Povodom još jednog lažnog poziva na jedinstvo od strane Milorada Dodika, podsjećamo građane Republike Srpske da je Dodikov SNSD glasao za uspostavljanje Suda i Tužilaštva na nivou BiH. Tada, kao ni sada, njih nije interesovalo procesuiranje ratnih zločinaca koji su počinili zločin nad srpskim, muslimanskim ili hrvatskim narodom, jer su oni ,svi redom, dezerteri i ratni profiteri na čelu sa Miloradom Dodikom. Danas, kada su se nakupili brojni predmeti o teškom kriminalu Milorada Dodika i njegovih bandita, Sud i Tužilaštvo im ne valja, navode iz pokreta Revolt BL u propratnom mejlu.

Ovim grafitom, i pozivom na održavanje Referenduma, naglašavaju iz Revolta, “želimo da dokažemo javnosti da je Milorad Dodik obična kukavica, jer neće sprovesti Referendum”. S

Istidu da je Dodik “svjestan je da bi ga njegovi zapadni mentori politički likvidirali, a onda bi uslijedila višedecenijska robija zbog kriminalnih radnji koje je počinio”.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *