Banjaluka: Odbornici kluba “Sloboda” u obilasku nove i stare toplane

Društvo

Odbornici kluba “Sloboda” u Skupštini Banjaluke  posjetiće gradilište buduće “Eko Toplane” kako bi izvršili uvid u provođenje ugovora sa strateškim partnerom Grada kompanijom IEE .

Odbornike je posebno interesovao dinamički plan sa operativnim i finansijskim elementima prije početka radova; posljednja dinamika planova ukoliko je došlo do korekcije, posljednja privremena situacija izvršenih i izvedenih radova; pregled realizovanih finansijskih učešća partnera u projektu sa specifikacijom i pojedinačnim vrijednostima; ugovor za nabavku sječke i dinamika isporuke iste, kao i izvedenih radova i montirane opreme.

– Smatramo da je, bez obzira na, kako nas uvjeravaju gradonačelnik i njegov tim, hitnost donošenja odluka kojima će se, kako nam obećavaju, riješiti problem i stare i nove Toplane, izuzetno značajano da se upoznamo sa svim detaljima ovog važnog pitanja za građane Banjaluke. Ne želimo da zbog “hitnosti” donošenja ovih odluka dovedemo u situaciju da napravimo greške u koracima koje bi mogle skupo koštati građane našeg grada, rečeno je u saopštenju Kluba “Sloboda” povodom obilaska gradilišta “Eko toplane”.

Planirana je i posjeta staroj Toplani na mazut, u namjeri da prikupe što više relevantnih podataka kako bi bili dobro informisani i spremni za vanrednu sjednicu Skupštine Grada koja će biti održana u srijedu, 1. novembra.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *