Banjaluka: Penzioner teško pretučen na kućnom pragu (FOTO 18+)

Hronika

Banjalučanin Ibrahim Vrević (61) napadnut je sinoć ispred svoje kuće u Ulici Konstantina Velikog i teško pretučen, zbog čega je hitno hospitalizovan u UKC RS i u kritičnom je stanju.

Ibrahima Vrevića su sinoć oko 22.20 časa na ulaznim vratima njegove kuće u naselju Vrbanja napala dvojica maskiranih muškaraca, čiji identitet još nije utvrđen.

Kako tvrde članovi porodice, Ibrahim je zadobio više snažnih udaraca metalnom šipkom u glavu i polomljene su mu obje noge. Ističu da je riječ o penzioneru koji nije imao nikakvih sporova, bio je miran i povučen, a negiraju i mogućnost da je motiv napada bila pljačka, ili nacionalizam.

– Ibrahim se nikom nije zamjerio, a naša porodica je u Banjaluci živjela i tokom rata, tako da isključujemo da je nacionalnost jedan od razloga za napad, rekao je jedan od članova porodice za Istinito.

Policija je saopštila da još traga za dvojicom napadača čiji motivi i identitet su nepoznati.

– Policijski službenici PU Banjaluka preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela teška tjelesna povreda, rekla je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra RS su potvrdili da je Vrević hospitalizovan u Službi za neurohirurgiju.

– Pacijent I.V. (1958) je zadobio teške povrede, te je odmah po prijemu zbrinut. Njegovo trenutno zdravstveno stanje je stabilno. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene, naveli su iz UKC RS.

Prema nezvaničnim informacijama, Vrević se jutros probudio, ali se ne sjeća detalja, ima hematome na mozgu i stanje mu je kritično.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *