Istraga o smrti muškarca u Rekavicama

Hronika

Banjalučka policija intezivno radi na rasvjetljavanju smrti Rade Vukovića (75) iz Rekavica, koji je jutros pronađen mrtav na putu u zaseoku Vukovići, na području grada Banja Luka.

Kako saznajemo, Vuković je pronađen u 6.50 sati nađen na putu, nedaleko od svoje kuće. Po glavi je imao vidljive povrede i prvi rezultati istrage ukazuju da se radi o ubistvu. Tačan uzrok smrti i drugi detalji bit će poznati nakon obdukcije.

Na licu mjesta nalaze se policijski istražitelji, kao i dežurni tužilac Gordana Radujko. Nezvanično saznajemo da se jedna osoba već nalazi na ispitivanju i kriminalističkoj obradi u vezi s okolnostima cijelog slučaja, ali zvanično još nije osumnjičen za bilo koje krivično djelo.

Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci, kaže da su naređene sve istražne radnje radi tačnog utvrđivanja vremena i uzroka smrti.

– S lica mjesta izuzeti su tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja, a naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – rekla je Đaković-Vidović.

avaz.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *