Ubio sina i suprugu zbog siromaštva

Hronika

Teška materijalna situacija i odlazak u penziju, te nemogućnost plaćanja školovanja sinu jedincu glavni su navodi oproštajnog pisma Radojice Golemovića, saznaje “EuroBlic”.

Pismo su pronašli inspektori tokom uviđaja u porodičnoj kući Golemovića u Gradini kod Banjaluke u kojoj su pronađena beživotna tijela supruge Brankice i sina Božidara koje je Radojica ubio, da bi nakon toga tom presudio sebi.

Podsjećamo da je Radojica Golemović (60) juče je zaklao suprugu Brankicu i sina jedinca Božidara (19), a zatim se raznio bombom ispred porodične kuće u Gradini kod Banjaluke.

Izvor „EuroBlica“ blizak istrazi ispričao je da je Rade Golemović suprugu i sina zaklao na spavanju. Nakon toga je izašao ispred porodične kuće i raznio se bombom.

Božidar Golemović bio je maturant Elektrotehničke škole “Nikola Tesla” u Banjaluci. Direktor škole Vojislav Popović bio je vidno potresen sudbinom učenika.

– Božidar, koji je bio učenik četvrtog četiri razreda, smjer telekomunikacije, bio je mladić za primjer, ma zlato od djeteta. Kada smo čuli šta se desilo, cijela škola je ostala u šoku. Svi smo plakali, od nas pedagoga do njegovih kolega iz školske klupe. Strašno je to što se desilo… – kazao je Popović.

EuroBlic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *