Milići: Bodigard Rajka Dukića pretukao maloljetnika na Božić

Hronika

Jedan od pripadnika obezbjeđenja Rajka Dukića, direktora “Boksita” iz Milića, Miljan Simić (38), pretukao je sinoć maloljetnog M.B. (17) iz Milića.

Incident se dogodio u kafe baru “Maršal” u Milićima, čiji je vlasnik Miljan Simić. Očevici tvrde da je policija maloljetnika zatekla krvavog i da su ga uputili u Dom zdravlja. Policija nije privodila Simića.

Nakon ukazane ljekarske pomoći, pretučeni maloljetnik je sa ocem slučaj prijavio policiji.

M.B. je za Istinito rekao da je sa društvom došao u kafić na piće, i da su čekali da jedan od stolova bude upražnjen, jer je bila gužva.

-Na stolu su bile maramice i ja sam ih bacio na pod i okrenuo se za sto. Onda je on (Simić) mene udario šamarom, ja se okrenem, on me udari pesnicom i kaže: “Što lupaš?” -prepričava događaj M.B.

Mladić je pokazao maramice i rekao da nije ništa razbio, već bacio maramice.

– Rekao sam, ako sam šta slupao daj da platim. Onda je on mene udario glavom u nos i krv mi krenula i ja sam izašao napolje. Tu je bila policija i kad sam rekao da me je on (Simić) udario, oni su samo rekli “idite kući” i otišli, kaže ogorčeni mladić.

Ovo nije prvi put da pripadnici Dukićeve “industrijske policije” terorišu građane Milića, a da policija okreće glavu i toleriše njihovu bahatost.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *