U Banjaluci tokom vikenda uhapšeno 16 osoba

Hronika

Policija u Banjaluci uhapsila je tokom vikenda 16 osoba koje se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, prekršaja i osoba za kojima je bila aktivna centralna potjernica drugih organa unutrašnjih poslova.

 

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, u subotu je na području grada uhapšen N.S. za kojim je bila raspisana centralna potjernica drugih organa unutrašnjih poslova. On se sumnjiči da da je izvršio više krivičnih djela – prevara, teška krađa i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga. Nakon završene kriminalističke obrade, N.S. je otpušte iz službenih prostorija.

 

“Tokom redovnih poslova i zadataka, lišeno je slobode jedno lice i ispitano na okolnosti posjedovanja određene količine opojne droge spid. Slijedi dalji rad”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

 

Policijski službenici su na području Policijske uprave Banjaluka izvršili uviđaj trideset saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške povrede, a devet njih lakše povrijeđeno.

 

Uspješno je izvršeno obezbjeđenje 18 javnih okupljanja tj. kulturno sportskih manifestacija, a prilikom obezbjeđenja navedenih okupljanja nije evidentirano narušavanje javnog reda i mira.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *