Pretučena Ćana Babić, pomoćnik direktora Geodetske uprave RS

Hronika

Ćana Babić, pomoćnik direktora Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS, brutalno je pretučena u utorak ujutro ispred zgrade u kojoj stanuje u banjalučkom naselju Borik.

Prema nezvaničnim informacijama, Babićevu su presrela dvojica muškaraca koji su nosili maske na licu, a jedan od njih joj je zadao više udaraca drvenom palicom.

Ćanu Babić je njen vozač odvezao u Službu hitne pomići, gdje joj je ukazana ljekarska pomoć navode izvori Istinito. Navodno se radi o povredama glave koje su šivene sa četiri kopče.

Načelnica Službe hitne medicinske pomoći banjalučkog Doma zdravlja, dr nada Banjac, nije željela da govori o detaljima, niti da potvrdi da je Čana Babić ujutro 07. Marta primljena na ovo odjeljenje.

Iz CJB Banjaluka su potvrdili da je 07. marta, oko 07.20 časova policiji prijavljeno da je nepoznato lice u Ulici Nikole Pašića, “fizički nasrnulo na šezdesetotrogodišnjakinju iz Banja Luke, nanijevši joj pri tom tjelesne povrede”, ne navodeći lične podatke.

-Na licu mjesta policijski službenici izvršili su uviđaj, a o svemu je obavješten i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca, navedeno je u odgovoru na naš upit CJB Banjaluka.

Prema informacijama iz Geodetske uprave, Ćana Babić se juče nije pojavila na proslavi Dana žena, koja je organizovana u Banjaluci.

Tihomir Gligorić, bivši direktor Geodetske uprave, Ćanu Babić je u više navrata optužio da je “dio građevinske mafije” u Republici Srpskoj koju, navodno, u ime predsjednika RS Milorada Dodika kontroliše njegov kum Budimir Stanković.

Prema našim informacijama, Stanković i Babić su odavno u sukobu zbog sumnjivih transakcija gradske imovine u Banjaluci.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *