Ćulum izrešetan kod porodične kuće

Hronika

Policiju je danas oko 13 časova kontaktirala majka Slaviše Ćuluma iz Banjaluke i prijavila da joj je ubijen sin, saznaju “Nezavisne novine”.

 

Kako dodaju izvori, tijelo Ćuluma pronađeno je nedaleko od njegove kuće gdje je za sad nepoznati ubica izrešetao ovog mladića u banjalučkom naselju Dragočaj.

 

“Čuli smo pucnje, ali nismo tome pridavali značaj, kasnije se začuo i helikopter. Ubrzo smo saznali da je tu u blizini ubijen Slaviša Ćulum koji samo što je izašao iz zatvora”, kaže mještanka Dragočaja.

 

Na mjesto ubistva u Dragočaju stigli su krim tehničari Ministarstva unturašnjih poslova Republike Srpske koji su započeli uviđaj, a osim njih u Dragočaj kod Banjaluke upućeni su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS, saznaje Srpskainfo.

 

Na licu mjesta se može vidjeti da su pripadnici SAJ stigli i sa službenim psima koji bi im mogli pomoći u pronalasku osumnjičenih i drugih tragova.

 

Policija je blokiraša šire područje Dragočaja, a ni novinarama nije dozvoljno da bliže priđu.

 

Slaviša Ćulum, poznati banjalučki kriminalac koji je danas ubijen u sačekuši pored svoje kuće, iz zatvora u Foči izašao je 16. aprila ove godine.

 

Na mjesto ubistva Slaviše Ćuluma u banjalučkom naselju Dragočaj prije nekoliko trenutaka stigao je i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

 

Na terenu je i helikopter koji pomaže policiji u potrazi.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *