Više osoba privedeno zbog ubistva u Banjaluci

Hronika

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske priveli su više osoba zbog današnjeg teškog ubistva Slaviše Ćuluma u banjalučkom naselju Dragočaj i nad njima je toku kriminalistička obrada, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

 

U saopštenju se navodi da policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva, vrše uviđaj u Dragočaju, gdje je nepoznati izvršilac ili više njih iz vatrenog oružja počinilo krivično djelo teško ubistvo Slaviše Ćuluma.

 

U saopštenju iz MUP-a Srpske navodi se da je danas u 13.12 časova operativnom dežurstvu Policijske uprave Banjaluka prijavljeno da se na putu, u blizini porodične kuće ubijenog nalazi njegovo izrešetano vozilo.

 

“Policijski službenici preduzimaju sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem pronalaska izvršioca navednog krivičnog djela”, naglašeno je u saopštenju iz MUP-a Srpske.

 

Podsjećamo, Slaviša Ćulum ubijen je danas u blizini njegove kuće u banjalučkom naselju Dragočaj.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *